Μύρισαν Χριστούγεννα στην πιο γλυκιά και cozy γωνιά στη Δροσιά. Η γαλλική patisserie Troufa τιμά την γαλλική γαστρονομική σκηνή και το αποδεικνύει σε καθημερινή βάση με τις εμπνευσμένες, λαχταριστές και ποιοτικές, αλμυρές και γλυκές δημιουργίες της.

Η περίοδος των Χριστουγέννων θα έλεγε κανείς ότι είναι και η αγαπημένη της Troufa, καθώς μετατρέπεται σε ένα ονειρικό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό με την εντυπωσιακή του διακόσμηση να συγκεντρώνει τους κατοίκους των βορείων προαστίων, και όχι μόνο, στον υπέροχο χώρο της.

Οι πρωταγωνιστές της εορταστικής περιόδου πολλοί, καθώς η Troufa δεν περιορίζεται στις κλασικές επιλογές και προσφέρει στους πελάτες της το κάτι παραπάνω. Μικροί και μεγάλοι, λοιπόν, ξελογιάζονται με τα πολύχρωμα σπιτάκια gingerbread, τα cupcake και τις σοκολάτες με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, καθώς και τα παιχνιδιάρικα μπισκότα στολισμένα με ζαχαρόπαστα.

Στις διαχρονικές αξίες των Χριστουγέννων, φυσικά, τα παραδοσιακά μελομακάρονα, κουραμπιέδες και δίπλες, ενώ στις κλασικές προτάσεις του συγκαταλέγονται, επίσης, τα ιταλικά πανετόνε και τα γερμανικά stollen.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί για την Troufa είναι το γεγονός ότι σε καθημερινή βάση φουρνίζει δυσεύρετες ποικιλίες και πρωτότυπους συνδυασμούς σε ψωμί, ενώ στις βιτρίνες της φιγουράρουν προϊόντα χωρίς ζάχαρη ή γλουτένη, φρέσκα σάντουιτς, φοκάτσιες, μπρουσκέτες, σαλάτες, φρουτοσαλάτες και σνακ, όλα της ημέρας και παρασκευασμένα με φρέσκα υλικά της ύψιστης ποιότητας.

Αν θα έπρεπε, ωστόσο, να δώσουμε ένα συνώνυμο για την Troufa, αυτό θα ήταν σίγουρα τα γλυκά της, η παρασκευή των οποίων ακολουθεί πιστά τη γαλλική ζαχαροπλαστική. Κλασικές αλλά και καινοτόμες συνταγές (εκλέρ, τάρτες, προφιτερόλ, τούρτες Giandujia κ.α.) κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού, καθιερώνοντάς την στην αγαπημένη τους γλυκιά συνήθεια.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 06.30-23.00

Λεωφόρος Θησέως 4, Δροσιά

Τηλ. 210 8000950

www.troufadaily.gr

Fb page: Troufa Bread & Chocolate