Αν αναζητάτε ένα μέρος στη Γλυφάδα για εξαιρετικής ποιότητας sushi σε προσιτές τιμές, το Tokyo Joe θα γίνει σίγουρα ο προορισμός σας.

Το αγαπημένο στέκι των sushi lovers άνοιξε ξανά πέρυσι τον Νοέμβριο στη Γλυφάδα, σε ένα νέο, υπέροχο και μεγαλύτερο χώρο επί της Ζησιμοπούλου, κοντά στην Πλατεία Εσπερίδων, που συνδυάζει ποιότητα, αισθητική και άψογο service.

Σε ένα ευχάριστο και καλαίσθητο περιβάλλον θα γευτείτε ποιοτικό και νόστιμο sushi, φτιαγμένο με συνταγές διάσημων σεφ από άριστες φρέσκες πρώτες ύλες και σε μοναδικούς δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Πολλές από τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στον πλούσιο κατάλογό του θα σας τραβήξουν την προσοχή. Εμείς σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με μια Zoodle Salad (αγγούρι, ρέβα, μάνγκο με καβουρόψιχα και τραγανό κρεμμύδι, γλυκιά chili σoς και massago) και ένα ταρτάρ, όπως το εξαιρετικό King Crab Tartar (truffle yuzu σoς, βασιλικό καβούρι σε καυτερή σoς και tobiko).

Πρωταγωνιστής του μενού δεν είναι άλλος από τα αγαπημένα rolls σε διάφορες εκδοχές και γευστικούς συνδυασμούς που θα κάνουν την επιλογή σας δύσκολη υπόθεση.

Από τα signature πιάτα, δοκιμάστε οπωσδήποτε το Tokyo Joe Tiger Roll (ρολάκι γεμιστό με τηγανητή γαρίδα, αβοκάντο, αγγούρι, massago και από πάνω λαβράκι και σολομός με teriyaki σος) και το Wasabi Creamy Dragon Roll (γεμιστό με γαρίδα tempura, φρέσκο τυρί Philadelphia, μάνγκο, αβοκάντο, wasabi mayo και tempura flakes).

Σε περίπτωση που η όρεξή σας δεν τραβάει ψάρι, διαθέτει αρκετές ενδιαφέρουσες ζεστές προτάσεις που θα καλύψουν τόσο τους κρεατοφάγους όσο και τους χορτοφάγους: από noodles μέχρι τα περίφημα steam buns, τα ασιατικά ψωμάκια ατμού που εδώ σερβίρονται με τραγανή πάπια, κοτόπουλο ή φέτες μοσχαριού Black Angus.

Όποια κι αν είναι η παραγγελία σας μπορείτε να τη συνοδεύσετε με κάποια ετικέτα από τη μια μεγάλη ποικιλία κρασιών του καταλόγου που καλύπτουν κάθε γούστο. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας από τον ανανεωμένο και άκρως εμπνευσμένο κατάλογο με cocktails που ετοιμάζονται στην μπάρα του Tokyo Joe, μεταξύ των οποίων την παράσταση κλέβει το Pina Hiroshima.

Μια δοκιμή θα σας πείσει να το καθιερώσετε στα αγαπημένα σας στέκια.

Σημειώστε ότι Tokyo Joe θα βρείτε επίσης στη Βουλιαγμένη (Λεωφόρος Ποσειδώνος 17, τηλ. 210 8961038) και στη Μύκονο (Άνω Βρύση-My Mall, τηλ. 22890 28238), ενώ σε λίγες μέρες αναμένεται να ανοίξει νέο κατάστημα στην Κηφισιά.

Φυσικά, για όποιον το επιθυμεί, υπάρχει και υπηρεσία delivery.

Tip: Κάθε Πέμπτη βράδυ διοργανώνει happenings με DJs.

Πληροφορίες

Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα

Τηλ. 210 8983069

tokyojoe.gr

 Tokyo Joe (Glyfada)

 

 tokyojoesushi