Ακολουθείστε τα λόγια του θρυλικού τραγουδιού του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη και βάλτε πλώρη για Βουλιαγμένη. Με τον καιρό σύμμαχό σας, απολαύστε ανοιξιάτικες βόλτες δίπλα στο κύμα και χαλαρώστε σε κάποια από τα πιο δημοφιλή στέκια των νοτίων προαστίων.

Για καφέ, γλυκό ή φαγητό, ό,τι και να επιλέξετε θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω για την απόσταση που διανύσατε για να φτάσετε σε ένα από τα πιο ωραία μέρη στην Αττική, την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Εν πλω

Με μαγευτική θέα στη θάλασσα και υψηλό επίπεδο παροχών, το Εν Πλω επί της Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Ποσειδώνος 4) συγκαταλέγεται ανάμεσα στις σταθερές αξίες για στιγμές δίπλα στο κύμα. Πρωταγωνιστής εδώ δεν είναι άλλος από τα νερά του Σαρωνικού, που δημιουργούν το ιδανικό φόντο για καφέ αλλά και για φαγητό.

Moorings

Σημείο αναφοράς για το Λαιμό της Βουλιαγμένης, το Moorings αποτελεί σταθερή αξία για καφέ ή φαγητό δίπλα στη θάλασσα. Με θέα αξιοζήλευτη και ένα περιβάλλον πραγματικά μαγευτικό, προσφέρει όμορφες και ήρεμες στιγμές by the sea σε όποιον το επιλέξει για την έξοδό του. Ο κατάλογός του διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ζεστών και κρύων ροφημάτων, ελαφριά σνακ και γλυκά καθώς και ενημερωμένα cocktails.

Waffle House

Ποια καλύτερη αφορμή για να κατηφορίσετε στη Βουλιαγμένη –αν δεν είστε των νοτίων– από την περίφημη βάφλα του Waffle House (Λεωφ. Ποσειδώνος 17); Ο συνδυασμός της λαχταριστής φρεσκοψημένης βάφλας του φημισμένου spot με την θέα στη θάλασσα. Δοκιμάστε οπωσδήποτε και κάποια από τις ποικίλες και εξαιρετικές, σπιτικές γεύσεις παγωτού. Μπορείτε να επιλέξετε το Waffle House και για χαλαρό ποτό το βράδυ με τους φίλους.

Λίμνη Βουλιαγμένης

Συνδυάζοντας αρμονικά το φυσικό κάλλος, με κυρίαρχα στοιχεία τους βράχους και τα πεύκα, με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, η Λίμνη Βουλιαγμένης αποτελεί προορισμό για αναψυχή, χαλάρωση, κολύμπι, φαγητό και καφέ. Σε ένα τοπίο καρτποσταλικής ομορφιάς, που μόνο σαν ψεύτικο φαντάζει στα μάτια του επισκέπτη, θα βρείτε τις εγκαταστάσεις της καφετέριας όπου θα απολαύσετε καφέ και σνακ με θέα στο παραμυθένιο σκηνικό της λίμνης.

Rumors

Οι συστάσεις είναι περιττές για ένα από τα πιο καθιερωμένα στέκια στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Ποσειδώνος 17), που αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για τους λάτρεις των νοτίων προαστίων. Ό,τι ώρα και να το επισκεφτείτε θα το βρείτε γεμάτο, καθώς εκτός από φιλικό περιβάλλον και cozy ατμόσφαιρα προσφέρει και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.