Για να μην ταλαιπωρείστε με το παρκάρισμα αλλά και για να απολαύσετε χωρίς ενοχές την βραδινή σας έξοδο, επιλέξτε μπαράκια που βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε μετρό.

Οι προτάσεις που ακολουθούν όχι μόνο σωτήριες είναι, αλλά φημίζονται και για τα πολύ καλά cocktail και την υπέροχη ατμόσφαιρά τους, που τα έχουν καθιερώσει σε σημείο αναφοράς για την περιοχή όπου εντοπίζονται.

Μοναστηράκι- A for Athens

Από τα στέκια στο Μοναστηράκι που έκαναν «μόδα» το συνδυασμό των ποιοτικών cocktails με την εκπληκτική θέα. Cocktails με την Ακρόπολη στα… πόδια σας, λοιπόν, μόνο ξεχωριστά μπορούν να είναι.

Το A for Athens (Μιαούλη 2-4) βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ομώνυμου ξενοδοχείου, μια ανάσα από το σταθμό του μετρό Μοναστηράκι, και αποτελεί το hot spot της πόλης τόσο για την εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη, όσο και για τον αρωματικό καφέ και το πλούσιο πρωινό του.

Χολαργός- Bootleg

Βιομηχανική διακόσμηση με ρετρό αναφορές σε loft style, αλλά και φοβερά πλούσια κάβα στα βασικά χαρακτηριστικά του all day cafe- cocktail bar (Φανερωμενης 8) στο Χολαργό που έχει όνομα εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης –Bootleg σημαίνει παράνομη διακίνηση αλκοόλ.

Η μεγάλη μπάρα του δεν αφήνει περιθώρια επιλογής, κυρίως για όσους το επιλέγουν για ένα early after office ποτό με τους συναδέλφους ή την παρέα. Ενημερωμένη cocktail list με προτάσεις που αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις για το βράδυ, αρωματικός καφές και γευστικά σνακ για την ημέρα.

Μέγαρο Μουσικής- Μπρίκι

Πρόκειται για καλλιτεχνικό στέκι με επιτηδευμένο κιτς ντεκόρ, όπου επικρατεί, σχεδόν, καθημερινά το αδιαχώρητο. Συνώνυμο της Πλατείας Μαβίλη, αποτελεί σταθερή αξία τόσο για όσους δραστηριοποιούνται στη γύρω περιοχή, όσο και για εκείνους που αναζητούν ένα στέκι στο κέντρο της πόλης για ποτό και κους κους με τους φίλους, αλλά και flirting.

Δάφνη- Spoiled Bar

Λίγα βήματα από το μετρό της Δάφνης (Μεγάλου Αλεξάνδρου 18), θα συναντήσετε τον μοντέρνο χώρο του Spoiled Bar με την ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Η ενδιαφέρουσα cocktail list φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καβακλή και της ομάδας του, ανανεώνεται μία φορά τον χρόνο και εντυπωσιάζει πάντα τους θαμώνες του με τις πρωτότυπες και ενημερωμένες προτάσεις της.

Η funky ονομασία και παρουσίασή τους συγκαταλέγεται στους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει, επίσης, στις επιλογές του κοινού. Στα συν και η πλούσια κάβα με ενημερωμένα αποστάγματα.