Η Κατερίνα Κούκα , ύστερα από την επιτυχημένη επιστροφή της τη σεζόν που πέρασε στα live και τη δισκογραφία στο πλευρό του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, κάνει αυτό το καλοκαίρι τα νέα της «Βήματα», παρουσιάζοντας σε όλη την Ελλάδα μία συναρπαστική παράσταση, γεμάτη από τραγούδια της που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου η Κατερίνα Κούκα εμφανίζεται στην παραλία Καρύστου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Γιορτές Κρασιού 2019» που διοργανώνει ο Δήμος Καρύστου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ένα απολαυστικό πρόγραμμα που θα εμπλουτιστεί και από σπουδαία τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, ερμηνευμένα με τον μοναδικό τρόπο της Κατερίνας Κούκα, ισορροπώντας με δεξιοτεχνία ανάμεσα στη διασκέδαση και την αληθινή ψυχαγωγία.

Η Κατερίνα, στην πιο ώριμη στιγμή της, φέροντας στις αποσκευές της τις εμπειρίες από μία μεγάλη και πολύ επιτυχημένη πορεία στο υπέροχο ελληνικό τραγούδι και έχοντας στο πλευρό της εξαίρετους σολίστες μουσικούς που ο καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορία στο είδος του, αλλά και δύο πολύ καλούς νέους ερμηνευτές, την Στέλλα Καρύδα και τον Ανδρέα Λάφη, μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι που στοχεύει κατευθείαν στη συγκίνηση.

Από τον Σπανό, τον Νικολόπουλο και τον Τόκα, η Κατερίνα Κούκα φτάνει στο σήμερα με τον Θέμη Καραμουρατίδη, άξιο συνεχιστή της πιο σημαντικής ελληνικής μουσικής, σε ένα πρόγραμμα που ενώνει με αγάπη και υπέροχες ερμηνείες τις καλύτερες στιγμές του τραγουδιού, που έτσι κι αλλιώς μας ενώνει όλους.