Μία από τις πιο δυναμικές, όσον αφορά στη διασκέδαση, γειτονιές της πόλης, το Παγκράτι έχει εδραιωθεί στην συνείδηση των λάτρεων του κέντρου, και όχι μόνο. Με τα all day στέκια να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε κεντρικές πλατείες και δρόμους της πειριοχής, δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί τα μαγαζιά του είναι συνεχώς γεμάτα.

Παρακάτω σας δίνουμε επτά λόγους για να το επισκεφτείτε και να επιλέξετε κάποιο από τα πιο τέλεια στέκια του για καφέ και κους κους με την παρέα.

Ohh Boy

Το Ohh Boy, επί της Αρχελάου (νο32) ξεχωρίζει ήδη στις επιλογές του κοινού για το προσεγμένο και ιδιαίτερο concept του. Σε έναν χώρο που παραπέμπει σε νησί και μεγάλες τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φως του ήλιου να το φωτίζει άπλετα, σερβίρει ποιοτικό καφέ με γάλα της επιλογής σας, σπιτικά γλυκά σε γενναίες μερίδες αλλά και αλμυρές, μικρές γευστικές προτάσεις, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε και take away. Στα συν οι vegan επιλογές.

Chelsea

Μποέμ, χρωματιστό και χαρούμενο στέκι με artistic ατμόσφαιρα και χαμηλές τιμές στην κεντρική Πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι. Με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε ένα από τα πιο «most wanted» στέκια της περιοχής, με τα τραπέζια του να γίνονται περιζήτητα όλες τις ώρες της ημέρας. Κρητικές ρακές, φθηνά ποτά και παγωμένες μπύρες στις αγαπημένες επιλογές του νεανικού κοινού που το επιλέγει σταθερά από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Superfly

Από τα πιο ιδιαίτερα στέκια στην περιοχή, το Superfly βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την Πλατεία Βαρνάβα και προσφέρει στους επισκέπτες του μία καλτ εμπειρία. Μπαίνοντας στο χώρο ο χρόνος γυρίζει πίσω φέρνοντας στο νου μνήμες από παιδικά πάρτι. Ένα αυθεντικό φλιπεράκι, ρετρό αντικείμενα και έπιπλα, αφίσες και παιχνίδια, κόμικ και περιοδικά που μας ταξιδεύουν στις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Όπως φαντάζεστε το σκηνικό πολύ χαλαρό για άραγμα με την παρέα, καφέδες και κους κους.

Small8

Με ευρωπαϊκό αέρα, προσεγμένη industrial αισθητική και βερολινέζικες αναφορές, περίτεχνα έπιπλα και χαρακτηριστικά έργα τέχνης, το Small 8 (Αρχελάου 8) είναι ένα all day στέκι που με το πέρασμα του χρόνου έχει διαμορφωθεί σε πολυσύχναστο cocktail bar. Οι μουσικές ακολουθούν την αισθητική του χώρου, με funk, soul, jazz ακούσματα να κυριαρχούν στις επιλογές του εκάστοτε DJ.

Frater & Soror

Η πιο πολυσυζητημένη άφιξη του Παγκρατίου, βρίσκεται στην πολυσύχναστη Πλατεία Προσκόπων, και αποτελεί την νέα πρόταση των Λευτέρη Γεωργόπουλου (The Clumsies, Odori) και Μανώλη Λυκιαρδόπουλου (Odori), σε συνεργασία με τους Θάνο Τσουνάκα (Theory) και Γιώργο Γιγή.

Το all day bar- restaurant, με την επιμελώς ατημέλητη βιομηχανική όψη, δίνει έμφαση στο gin με επιλεγμένες ετικέτες και εναλλακτικές προτάσεις του κλασικού gin- tonic. Ο βραβευμένος σεφ Δημοσθένης Μπαλόπουλος δημκουργεί εμπνευσμένες comfort γεύσεις.

Επήρεια

Στην Πλατεία Προσκόπων ο all day πολυχώρος έχει κερδίσει το κοινό του Παγκρατίου, και όχι μόνο. Με υπέροχη αισθητική και mix & match φιλοσοφία στη διακόσμηση, σας υποδέχεται στο φιλόξενο περιβάλλον του με βασικά χαρακτηριστικά τις ξύλινες επιφάνειες και τα αξιόλογα έργα τέχνης. Καιρού επιτρέποντος βγάζει τραπέζια στην πλατεία.

Flamingo

Το Flamingo (Ευφράνορος 22 & Κρησίλα) είναι ένας all day χώρος με άποψη στο Παγκράτι, αισθητική και έξυπνες προτάσεις ποτού και φαγητού για κάθε ώρα και διάθεση. Ένα όμορφο flamingo στον τοίχο σας καλωσορίζει σε ένα χαλαρό και ταυτόχρονα προσεγμένο χώρο, με φιλική διάθεση και θετικά vibes. Αν σας αρέσει το παρεΐστικο κλίμα, ο κάτω χώρος του είναι ό,τι πρέπει. Για πιο ήσυχες και prive καταστάσεις μπορείτε να καθίσετε στο ωραιότατο πολυμορφικό πατάρι.