O χειμώνας μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στα καταστήματα Κωσταρέλου με νέες προτάσεις που μπαίνουν δυναμικά στο «μενού» του.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Ο λόγος για τις -ήδη περιζήτητες- παραδοσιακές του πίτες, που ξεκίνησαν από το κατάστημα του Golden Hall και σύντομα θα βρίσκονται ζεστές και ολόφρεσκες και σε εκείνο του Κολωνακίου.

Σπανακόπιτα με μυρωδικά και φέτα ΠΟΠ βαρελίσια, τυρόπιτα με φέτα βαρελίσια και ανθότυρο και γαλατόπιτα με την συνταγή της γιαγιάς Κωσταρέλου, συνθέτουν το τρίπτυχο της γευστικής επιτυχίας και μας βάζουν σε πειρασμό.

Το τραγανό φύλλο τους θα σας κάνει φανατικούς, ενώ η γεύση και των τριών μας ταξιδεύει σε χωριά και γιαγιάδες που ανοίγουν φύλλο για τις μοσχομυριστές πίτες τους.

Στο κατάστημα του Golden Hall, θα απολαύσετε επίσης, υπέροχες κρύες σούπες (η gazpacho είναι must try), gourmet σάντουιτς, ολόφρεσκες σαλάτες, smoothies και milkshakes φρούτων και λαχανικών με κυρίαρχο το γιαούρτι και το φρέσκο γάλα με την υπογραφή ποιότητας Κωσταρέλου, καθώς και ένα yogurt bar με toppings ελληνικά γλυκά του κουταλιού, μέλι, γκρανόλα κ.α.

Φυσικά γευστικούς πειρασμούς με τα κρύα, ζεστά και vegetarian σάντουιτς να πρωταγωνιστούν θα βρείτε και στο κατάστημα Κολωνακίου.

Η εμπειρία σας θα ολοκληρωθεί με τις αγορές από το παντοπωλείο. Εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα παραγωγής του Τυροκομείου, η βραβευμένη φέτα που ωριμάζει σε ξύλινα βαρέλια και άλλα εξαιρετικά τυριά, τα φημισμένα γιαούρτια, οι κρέμες, το παραδοσιακό ρυζόγαλο και φυσικά το γάλα Κωσταρέλου, το φρέσκο, παστεριωμένο 100% ελληνικό γάλα, σε συσκευασίες του ενός λίτρου, κατσικίσιο, αγελαδινό πλήρες και ελαφρύ με 1.5% λιπαρά, αποτελούν ένα δείγμα των αγαπημένων μας προϊόντων.

Δίκτυο καταστημάτων

  • Golden Hall, Μαρούσι
  • Αθήνα: Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι
  • Βριλήσσια: Λεωφ. Πεντέλης 46
  • Παλλήνη: Λεωφ. Μαραθώνος 96
  • Μαρκόπουλο (Τυροκομείο και Πρατήριο): 26ο χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου
  • Μαρκόπουλο Α’: Παπακωνσταντίνου 16
  • Μαρκόπουλο Β’: Κεντρική Πλατεία Μαρκόπουλου
  • Πόρτο Ράφτη: Λεωφ. Γρέγου 4

Τηλ. 22990 25569

www.kostarelos.gr