Ταύρος πηδάει από φορτηγάκι και καταλήγει να σέρνεται κυριολεκτικά στο έδαφος έχοντας σπάσει τα πίσω πόδια του.

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό που βρίσκεται κοντά στη Μαδρίτη, και το βίντεο με την αγωνιώδη μάχη του ταύρου κοινοποίησε η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων Animalist Party Against the Mistreatment of Animals (PACMA).

Το βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει το ζώο να βγαίνει έξω από το κλουβί μεταφοράς του, λίγο πριν χρησιμοποιηθεί σε έναν φεστιβάλ με ταύρους που τρέχουν στους δρόμους του χωριού και να πηδάει στο δρόμο.

Το άλμα του έχει τόση δύναμη που το άτυχο ζώο καταλήγει να σπάσει τα πίσω του πόδια του με το που βρίσκεται στο έδαφος. Έτσι αρχίζει να σέρνεται με τα μπροστινά πόδια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτοί που ήταν υπεύθυνοι για τον ταύρο είχαν βάλει πολύ ψηλά την ράμπα για να μπορέσει να κατέβει κάτω ο ταύρος με ασφάλεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι Αρχές ερεύνησαν την υπόθεση ή αν ο ταύρος θανατώθηκε.

Η PACMA έχει καταγγείλει το περιστατικό στις τοπικές αρχές κάνοντας λόγο για εμφανή κακοποίηση ζώου και έχει ξεκινήσει διαδικτυακή εκστρατεία για να αλλάξουν οι νόμοι περί προστασίας των ζώων που ισχύουν στην Ισπανία.