Ολοκληρώθηκε, η επένδυση των 100 εκατ. ευρώ της Ikos Resorts, με το άνοιγμα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ikos Aria στην Κέφαλο της Κω. Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του Ikos Aria στην Κω, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, σηματοδοτεί την προσθήκη μίας ακόμη μονάδας υψηλών προδιαγραφών στο ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Χαιρετίζοντας την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Ikos Aria, ο πρόεδρος του Sani/Ikos Group, Σταύρος Ανδρεάδης, σημείωσε τα εξής: «Η νέα μονάδα που έρχεται σήμερα να προστεθεί στο δυναμικό των Ikos Resorts αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας να επενδύσουμε σε ένα νέο πρότυπο φιλοξενίας 5 αστέρων το οποίο, μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχε σε κανένα θέρετρο της νότιας Μεσογείου. Δημιουργήσαμε ένα νέο διεθνές brand, διαφορετικό από ό,τι υπήρχε μέχρι τότε στην τουριστική Αγοράτης Μεσογείου, το οποίο έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της θερμής φιλοξενίας και της κομψότητας».

Το Ikos Aria, το οποίο απέχει μόλις 45 λεπτά από την πόλη και 20 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Κω, είναι το μεγαλύτερο από τα Ikos Resorts μέχρι σήμερα, διαθέτει συνολικά 374 δωμάτια και σουίτες, 6 θερμαινόμενες πισίνες συνολικής επιφάνειας άνω των 4.000 τετραγωνικών μέτρων, 8 εστιατόρια, 10 μπαρ, θέατρο, spa, mini clubs, κορυφαίες αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ.