Στη Νίσυρο έφθασε η Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟ.Μ.ΚΑ.) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την επισκευή δρόμων του νησιού. Πρόκειται για τη νέα έκδοση της παλαιάς ΜΟΜΑ του στρατού.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του δήμου Νισύρου, μετά από προσπάθειες ενάμιση έτους, το ΥΠ.ΕΘ.Α και ο δήμος Νισύρου υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση στο πλαίσιο αξιοποίησης των υλικοτεχνικών δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων, επ’ ωφελεία των ιδίων αλλά και του Δημοσίου γενικότερα.

Το αναλαμβανόμενο έργο «Επισκευή – Οδοστρωσία Περιφερειακής Οδού Μανδρακίου Δ. Νισύρου», αποτελεί έργο τοπικού ενδιαφέροντος, σε παραμεθόρια και απομακρυσμένη περιοχή, όπου καθίσταται δυσχερές να εκπληρωθούν βασικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας μέσω της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ενώ παράλληλα, το πραγματοποιούμενο έργο θα εξυπηρετεί γενικότερους σκοπούς Εθνικής Άμυνας.

  •  Το newsbeast.gr αφουγκράζεται τον παλμό της ελληνικής περιφέρειας και αναδεικνύει τα προβλήματά της. Επικοινωνήστε με email στο [email protected] με τη δημοσιογραφική μας ομάδα.