Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών.

Τα πολύχρωμα στολίδια, οι μυρωδιές και οι λιχουδιές καθώς και η προσμονή του δώρου από τον Άγιο Βασίλη φωτίζουν τα παιδικά πρόσωπα με χαμόγελα και δημιουργούν ζεστές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Η πιο γιορτινή περίοδος του χρόνου θα φέρει τη χαρά στις καρδιές των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου».  Με μια κίνηση αγάπης, τόσο απλή και μαζί τόσο σημαντική, η ΑΒ κάνει τα φετινά Χριστούγεννα του Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού πιο μαγικά!

Κάντε κι εσείς τα φετινά Χριστούγεννα πιο μαγικά

Με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές γενιές, η ΑΒ Βασιλόπουλος δείχνει έμπρακτα τη φροντίδα της για τα παιδιά. Κάθε χρόνο επιλέγει, σχεδιάζει και πραγματοποιεί πρωτοποριακά προγράμματα που πολλαπλασιάζουν την προσφορά και αγγίζουν τις ζωές περισσότερων συνανθρώπων μας.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η ΑΒ περνάει #xristougennamazi με την «Κιβωτό του Κόσμου» και προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι στα Σπίτια Φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου ανά την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ «στρώνει» ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης για τα 600 παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» που φιλοξενούνται στην Άνοιξη, τον Πειραιά, τον Κολωνό, την Πωγωνιανή, την Κόνιτσα, τη Χίο και τον Βόλο.

Παράλληλα, εθελοντές – εργαζόμενοι της εταιρείας επισκέφθηκαν μια από τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, το Κέντρο Ημέρας στον Κολωνό, για να στολίσουν μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, να αφηγηθούν την πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ιστορία, το παραμύθι «Το Μαγικό Πεφταστέρι», και να φέρουν «Δώρα Αγάπης» σε 100 περίπου παιδιά ηλικίας 5-18 ετών.

Μα πάνω από όλα, να δημιουργήσουν τις πιο ζεστές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις γεμάτες παιδικά χαμόγελα, αγάπη και ζεστασιά.

Η διάθεση για προσφορά για την ΑΒ, όμως, δε σταματά εδώ. Με την υποστήριξη του «Μπορούμε» και της «Τράπεζας Τροφίμων», η εταιρεία προσφέρει, για μια ακόμη χρονιά, τα τρόφιμα για το εορταστικό γεύμα 6.000 οικογενειών με παιδιά σε όλη την Ελλάδα, που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, διαθέτει στα καταστήματα της «Δώρα Αγάπης» για να το προσφέρετε στους αγαπημένους σας και να βοηθήσετε την ΑΒ να ενισχύσει εκείνους που το έχουν ανάγκη, καθώς για κάθε «Δώρο Αγάπης» που εσείς προσφέρετε, η ΑΒ δωρίζει 2 ευρώ στην Τράπεζα Τροφίμων.

Κάντε κι εσείς τα φετινά Χριστούγεννα πιο μαγικά, επιλέγοντας την ΑΒ Βασιλόπουλος!