Με το πρώτο φως της ημέρας, επαγγελματίες δύτες, βούτηξαν στα νερά κοντά στην εκβολή του Γεροποτάμου, προκειμένου να βρουν τους τέσσερις αγνοούμενους στην Κρήτη.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Μετά την ανεύρεση ενός εξαρτήματος το οποίο ανήκει σε αυτοκίνητο ίδιου τύπου με εκείνο που χάθηκε, με τους τέσσερις ανθρώπους, οι έρευνες στράφηκαν σε εκείνη την περιοχή.

Παράλληλα, πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ, χτενίζουν την περιοχή κατά μήκος του ποταμού ενώ 40 πυροσβέστες δούλευαν όλη τη νύχτα ασταμάτητα, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νερά του ποταμού έχουν πέσει και ο καιρός είναι καλύτερος σήμερα, οπότε και οι έρευνες συνεχίζονται, με την ελπίδα να βρεθούν οι τέσσερις άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν στο όχημα τους, η 30χρονη οδηγός, ο 29χρονος σύζυγος της,  η 58χρονη μητέρα και η 21χρονη αδερφή της, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά ρέματος, στην περιοχή του Γεροποτάμου,  στο ύψος «τρία αστέρια», στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή τους από κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια.