Επί ποδός βρίσκονται εργαζόμενοι και διοίκηση στο δήμο Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση του νέου κύματος κακοκαιρίας που έντυσε στα λευκά την πόλη από νωρίς το πρωί.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Η χιονόπτωση ξεκίνησε μετά τις 4 τα ξημερώματα και συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, ενώ οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένταση του φαινομένου μετά τις 12 το μεσημέρι.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει στη διάθεσή του περίπου 620 τόνους αλατιού, με τους εργαζόμενους να συσκευάζουν περισσότερα από 3.000 σακουλάκια για να μπορούν να προμηθεύονται οι πολίτες για τον καθαρισμό πεζοδρομίων και αυλών.

Από τις 8 το πρωί στους δρόμους βγήκαν και οι αλατιέρες, με στόχο να μείνουν οι δρόμοι καθαροί, ακόμη και στα δυσκολότερα σημεία του δήμου.

«Είμαστε από χτες σε επιφυλακή. Δουλεύουμε σε όλη την πόλη και κυρίως στα βόρεια τμήματα του δήμου, στην Άνω τούμπα, την Τριανδρία, τις 40 Εκκλησιές, την Άνω Πόλη και στα ψηλά σημεία της Β’ Δημοτικής Κοινότητας» σημείωσε στο Thestival ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα καθαριότητας του Δ. Θεσσαλονίκης, Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Δείτε τις φωτογραφίες