Σε εξέλιξη είναι δυο φωτιές που καλείται η Πυροσβεστική να αντιμετωπίσει, όπως σας έχει ενημερώσει νωρίτερα το newsbeast.gr.

Η μία φωτιά είναι στην Αρτέμιδα και στην περιοχή είναι καλύτερη η εικόνα. Η φωτιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, είναι σε ύφεση ενώ κατάφερε να περάσει μέσα από αυλές σπιτιών, προκαλώντας ζημιές σε ένα σπίτι στο σημείο Βελανιδιά στην Αρτέμιδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από την οδό Κιάφα και αμέσως πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των δυνατών ανέμων. Να σημειωθεί ότι συνολικά επιχειρούν 27 πυροσβέστες, 8 οχήματα, 5 οχήματα ΜΕΤΠΕ και 1 ελικόπτερο.

Σπεύδουν δυνάμεις στη φωτιά στους Δελφούς

Την ίδια ώρα, συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς καίγεται δασική περιοχή στους Δελφούς Φωκίδας. Η φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στον αρχαιολογικό χώρο και για αυτό στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα τα εναέρια μέσα που επιχειρούσαν στην Αρτέμιδα Αττικής (2 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη), σύμφωνα με την ΕΡΤ1, κατευθύνονται προς τους Δελφούς για να συμμετάσχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Στο σημείο, αυτή τη στιγμή, επιχειρούν 39 πυροσβέστες, 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων , 2 αεροσκάφη PZL, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το fokidanews.gr