Κινητοποίηση διαμαρτυρίας σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων του νομού Αττικής.

Οι διαδηλωτές βρίσκονται στον χώρο από το πρωί για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την απόλυση συναδέλφου τους, απόφαση την οποία θέλουν να ληφθεί πίσω, ενώ καταγγέλλουν και τις συνθήκες εργασίας. Όπως ισχυρίζονται, η απόλυση έγινε λόγω συνδικαλιστικής δράσης.

«Η σημερινή παρουσία εδώ, του Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων νομού Αττικής, έχει ένα διπλό μήνυμα. Το πρώτο μήνυμα είναι ξεκάθαρο: το κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα που λέμε στην κυβέρνηση, αφορά πρώτα απ’ όλα την εργοδοσία, γιατί αυτή το παραγγέλνει. Κατά δεύτερο, την απόλυση που έκανε εδώ, για συνδικαλιστική δράση, νέου εργαζόμενου, ή θα την πάρουν πίσω το ξενοδοχείο και ένας από τους μετόχους που είναι και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ή διαφορετικά θα μας έχει εδώ, τους εργαζόμενους και το συνδικάτο του κλάδου, κάθε μέρα», τόνισε εκπρόσωπος των διαδηλωτών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του newsbeast.gr:

Βίντεο-Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος