Ξαναζωντανεύει το έγκλημα στη Σητεία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, μιας και ο 36χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 32χρονη σύζυγο του μπροστά στα παιδιά τους παραπέμπεται σε δίκη.

Η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 για τον τραγικό χαμό της κόρης της και για τα εγγονάκια της που μεγαλώνει.

«Έχει φύγει ένα κομμάτι αλλά έχω τα παιδιά της και είναι σα να την έχω εδώ κοντά μου. Δεν μου έχει φύγει, ξέρω που πάει ένα ταξίδι. Έτσι σκέφτομαι» λέει η γυναίκα, σκουπίζοντας τα δάκρυα στα μάτια της.

Η μητέρα της νεαρής αναφέρεται και στα παιδιά που φέρονται να είδαν τον πατέρα τους να σκοτώνει τη μητέρα τους. «Είναι δυο χρονών, θυμάται γιατί κάθεται εδώ στο τραπέζι και χτυπάει το τραπέζι και φωνάζει: “μπαμπά, μαμά” και κάνει το χέρι του στο λαιμό» τονίζει.

Έγκλημα στη Σητεία: Το χρονικό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο φερόμενος ως δράστης επισκέφτηκε την 32χρονη, στο σπίτι της μητέρας της, όπου διέμενε από τα Χριστούγεννα. Εκεί έπειτα από έντονο διαπληκτισμό φέρεται να την στραγγάλισε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, με τα σημάδια του στραγγαλισμού να προδίδουν το ειδεχθές έγκλημα.

Στο σπίτι έσπευσε αστυνομία και ιατροδικαστής ενώ λίγη ώρα μετά το έγκλημα, ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.