Μία πρόσφυγας που βρισκόταν σε λέμβο, ανοιχτά της Σαμοθράκης, λίγη ώρα αφ’ ότου διασώθηκε από το Λιμενικό, έφερε στον κόσμο ένα παιδί!

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-evros, η γυναίκα ήταν μία από τους 31 πρόσφυγες που διασώθηκαν ανοιχτά της Σαμοθράκης την Παρασκευή. Μόλις τους εντόπισε το Λιμενικό, η γυναίκα, με καταγωγή από το Αφγανιστάν, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο, καθώς έσπασαν τα νερά της.

Αμέσως την πήγαν στο κέντρο υγείας του νησιού όπου και γέννησε, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο super puma της πολεμικής αεροπορίας στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης. Τόσο η μητέρα, όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

Έρευνα διάσωση και γεννητούρια στη Σαμοθράκη!!!Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε λεμβος με ΠΕΠ ανατολικά της Σαμοθράκης. Μετά την διάσωση τους από σκάφος της υπηρεσίας μας μία γυναίκα, αφγανικής υπηκοότητας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Σαμοθράκης όπου και γέννησε. Η μητέρα και το βρέφος μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο super puma της πολεμικής αεροπορίας στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

Posted by Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Θράκης on Friday, October 18, 2019