Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι και συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο Αγίου Στεφάνου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης, καθώς και επί του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή του Ωρωπού, λόγω εκτέλεσης εργασιών σφαιριδιοβολής για την αποκατάσταση της αντιολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019, μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στον ανισόπεδο κόμβο Αγίου Στεφάνου (Μπογιατίου), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί στένωση της ράμπας εισόδου και παράλληλα πλήρης αποκλεισμός του αριστερού παραδρόμου που ξεκινά από το κλάδο εισόδου.

Για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, η κυκλοφορία του παραδρόμου θα εξυπηρετείτε μέσω της οδού Ασκληπιού.

Παράλληλα, από απόψε το βράδυ έως και τις 15 Νοεμβρίου και από τις 22:00 το βράδυ κάθε ημέρας, μέχρι τις 06:00 το πρωί κάθε επόμενης, από το 33ο έως το 45ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της μεσαίας και αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση εργασιών σφαιριδιοβολής επί του οδοστρώματος.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από Κυριακή έως Παρασκευή, με την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους να διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ κάθε πρωί με το πέρας αυτών το οδόστρωμα θα αποδίδεται ολόκληρο στην κυκλοφορία.

Όπως τονίζεται, «η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους». Παράλληλα, «ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα».