Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Φθιώτιδα έχει γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και δικαίως, αφού δεν είναι ένας από τους συνηθισμένους Ιεράρχες της εκκλησίας μας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Οι συνεργάτες του δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του. «Είναι αεικίνητος, ασταμάτητος…», λένε. Μέσα σε μια εβδομάδα έχει «οργώσει» τη μισή Φθιώτιδα. Και δεν πάει μόνο στις εκκλησίες και τα μοναστήρια. Μπαίνει στις καφετέριες και μιλάει με τους νέους. Κάνει κουβέντα μαζί τους για όλα. Και για το ποδόσφαιρο.

Ξέραμε ότι ο Μητροπολίτης Συμεών ως βορειοελλαδίτης στην καταγωγή είναι Παοκτζής και μάλιστα φανατικός. Έχει μάλιστα άριστες σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Έχει εξίσου καλές σχέσεις όμως και με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Είναι μια προσωπικότητα που έχει κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη όλων.

Δείτε επίσης την ανάρτηση του πρόεδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για το νέο Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Κι όμως μπορεί ο κ. Συμεών να έχει τον ΠΑΟΚ μέσα στην καρδιά του, όμως όταν τον συναντήσαμε μας ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι τώρα πάνω από όλους και όλα είναι η Λαμία. Όπως μάθαμε είχε επαφή και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Έτσι λοιπόν ο ΠΑΣ Λαμία έχει αποκτήσει ακόμη έναν ένθερμο οπαδό, ο οποίος μάλιστα πέρα από την ευλογία του, δίνει όλη την θετική του ενέργεια στην ομάδα ανεβάζοντας την ψυχολογία της.

Εξάλλου ο Σεβασμιότατος μόλις πάτησε το πόδι του στη Λαμία είπε: «Εδώ είναι το σπίτι μου. Εγώ σας καλωσορίζω λοιπόν στη Φθιώτιδα…»