Τη θλίψη της για τον θάνατο της κόρης της 25χρονης Αφροδίτης εκφράζει η μητέρα της, επισημαίνοντας πως «ίσως ήταν θέλημα Θεού, γιατί ήθελε να έχει δίπλα του έναν άγγελο».

Στις 05:30 το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και ενώ πήγαινε στη δουλεία της όπως κάθε ημέρα η κοπέλα έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο. Ήταν σταματημένη με το αυτοκίνητό της στο φανάρι που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω της με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η αστυνομικός, εκσφενδονίστηκε στην απέναντι γωνία και τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα η 25χρονη να απανθρακωθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα της δόκιμης αστυφύλακα που σκοτώθηκε στη Νέα Ιωνία είπε χαρακτηριστικά: «Μας λείπει το αστέρι μας. Κατάφερνε να κερδίζει τον κόσμο αμέσως. Είναι αβάσταχτο αυτό που ζούμε».

Όπως επεσήμανε η μητέρα της άτυχης κοπέλας, δεν αγκομαχά, όμως ο χαμός της Αφροδίτης ήταν ένα γεγονός που της ξερίζωσε την ψυχή. Εστιάζοντας στην τελευταία φορά που μίλησε με την 25χρονη είπε πως ήταν βράδυ της 30ης Δεκέμβρη. Η νεαρή δόκιμη αστυνομικός είχε βγει για ψώνια και ετοιμαζόταν για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς την οποία θα περνούσε με μία φίλη της.

«Δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι έχει καταλήξει, θέλαμε να ελπίζουμε ότι νοσηλεύεται στην Εντατική, αλλά όχι ότι έφυγε» είπε φανερά συγκλονισμένη και πρόσθεσε: «Κόπηκαν τα όνειρα του παιδιού μας. Είχε προσπαθήσει τόσο πολύ, ήθελε να γίνει αξιωματικός της αστυνομίας, αλλά όλα σταμάτησαν βίαια και απότομα». Παράλληλα, δήλωσε πως το μεγάλο της παράπονο είναι ότι δεν έγιναν γνωστά τα στοιχεία του 25χρονου οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο, ο οποίος και συνελήφθη. «Για εμάς είναι ένας δολοφόνος. Σκότωσε το παιδί μας. Αυτό που με παρηγορεί είναι η σκέψη ότι βρίσκεται στην αγκαλιά της Παναγίας» επεσήμανε.