Σήμερα 3 Φεβρουαρίου παραδόθηκε στις Αρχές, η οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου και τα μεσάνυχτα έληξε το αυτόφωρο, ενώ οι γιατροί στο νοσοκομείο αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμού του ποδιού του τραυματισμένου οδηγού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, η 54χρονη οδηγός φέρεται να εμφανίστηκε το πρωί στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, μαζί με τον δικηγόρο της. «Πανικοβλήθηκα και αποχώρησα από το ατύχημα» φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Όπως σας ενημέρωσε το newsbeast.gr, το μεσημέρι επί της οδού Πάρνηθος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ο μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο και έπεσε σε χαράδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου αντί να καλέσει σε βοήθεια ανέπτυξε ταχύτητα κι έφυγε.

Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ λίγο αργότερα οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του.