Με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τους κατοίκους ενός χωριού του Πηλίου αλλά και ένα κινητό που τον ενοχλούσε τα έβαλε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Αρχικά και ενώ μιλούσε, άρχισε να χτυπάει ένα κινητό, το οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το μικρόφωνό του, με αποτέλεσμα να κάνει παρεμβολές. Με αυστηρό ύφος απαίτησε από έναν συνεργάτη του να του δώσει και μόλις το πήρε στα χέρια του το πέταξε μακριά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε με προσβλητικό χαρακτηρισμό κατά κάποιων συνεργατών του.

Με τον ίδιο προσβλητικό χαρακτηρισμό αναφέρθηκε και στον γνωστό τραγουδοποιό Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος πρόσφατα είχε κάνει μια δήλωση συμπαράστασης στους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες στο Πήλιο που αντιδρούν στη διακοπή της υδροδότησης από την Κρύα Βρύση και στη μεταφορά νερού από την Πορταριά.

Ο Α. Μπέος έκανε λόγο για «30-40 οικογένειες από τις 130 που ζουν στις Σταγιάτες, οι οποίοι έχουν γεμίσει μαύρες σημαίες, έκαναν κατάληψη στο κοινοτικό κτίριο, έχουν καταστρέψει 15-20 φορές τους χλωριωτές, λειτουργούν αυθαίρετα και δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στη ΔΕΥΑΜΒ».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Α. Ιωαννίδη για τον οποίο, αφού πρώτα τον είχε καθυβρίσει, αναρωτήθηκε «ποιος είναι αυτός, δεν τον ξέρω».

Στο τέλος, αφού πρώτα είπε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, τόνισε «εάν θέλουν κάτι, να έρθουν να μου το πουν face to face».