Επιθυμείτε να απολαύσετε ένα πρωινό στη βεράντα σας τις μέρες του χειμώνα δίχως να τουρτουρίζετε; Είστε ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης και δεν θέλετε να σφραγίζετε τους εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών; Τη λύση μπορούν να δώσουν οι θερμαντικές συσκευές εξωτερικών χώρων. Οι ιδιώτες δεν θα πρέπει να βιαστούν να απορρίψουν τέτοιες λύσεις ως υπερβολικά ογκώδεις και ακριβές για ένα σπίτι, καθώς στην αγορά κυκλοφορούν συσκευές σε άκρως φιλικές τιμές, αλλά και μεγέθη που ταιριάζουν σε οικιακούς χώρους. Τα Leroy Merlin διαθέτουν λύσεις θέρμανσης για κάθε χώρο του σπιτιού και φυσικά το μπαλκόνι και η βεράντα δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν. Ένα θερμαντικό σώμα υπερύθρων ή χαλαζία με κόστος ακόμη και από 26 ευρώ, είναι αρκετό για να κρατήσουμε ζεστούς τους εξωτερικούς χώρους και να συνεχίσουμε να τους εκμεταλλευόμαστε ακόμη και κατά τη διάρκεια του χειμώνα! Κι αν για κάποιους η θέρμανση ενός υπαίθριου χώρου φαντάζει έργο σισύφειο, στην πραγματικότητα οι ηλεκτρικές θερμάστες αποτελούν μια λύση υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Επιπλέον, η εμφάνισή τους δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την αισθητική των εξωτερικών χώρων, καθότι κυκλοφορούν σε πληθώρα σχεδίων και διαστάσεων: από συσκευές που βιδώνονται στην οροφή, μέχρι μικρότερες για επιτοίχια τοποθέτηση ή ακόμη και με ορθοστάτη για άμεση και εύκολη χρήση.

dmadag2
Σόμπα αλογόνου 2000 W για κρεμαστή τοποθέτηση και σόμπα χαλαζία 2000 W για επιτοίχια τοποθέτηση
Για τη θέρμανση, από την άλλη, μεγαλύτερων εξωτερικών χώρων, όπως είναι οι επαγγελματικοί, βέλτιστη λύση είναι οι θερμάστρες αερίου. Παρέχουν ασφάλεια και αυτονομία και αποτελούν τον καλύτερο «σύμμαχο» για ιδιοκτήτες καφετεριών και εστιατορίων, κρατώντας ζεστούς τους πελάτες. Την ίδια στιγμή βέβαια, αποτελούν ιδανική οικονομική λύση και για οικιακή χρήση σε οποιοδήποτε υπαίθριο χώρο.
dmadag1
Σόμπα αερίου εξωτερικού χώρου για 25 m² και σόμπα ιδανική για 78 m²
Όσο για τη μεταφορά και εγκατάσταση των μεγαλύτερων συσκευών θέρμανσης εξωτερικού χώρου, δεν αποτελεί πρόβλημα χάρη στις υπηρεσίες των Leroy Merlin. Η αλυσίδα καταστημάτων προσφέρει επαγγελματική τοποθέτηση, αλλά και παράδοση σε όλη την Ελλάδα άμεσα και οικονομικά. Μην αφήνετε το κρύο να αποκλείει τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του καταστήματός σας. Ανακαλύψτε μέσα από τον Οδηγό Θέρμανσης των Leroy Merlin πώς θα τους ζεστάνετε εύκολα και προπάντων οικονομικά.