Πόσο πιο εύκολη και ευχάριστη μπορούμε να κάνουμε τη ζωή στο σπίτι με τη βοήθεια εξειδικευμένων οικιακών συσκευών; Η μοντέρνα κατοικία διαθέτει πλήθος τέτοιων συσκευών, οι οποίες προσφέρουν ασύγκριτη ευκολία. Μετά το ψυγείο, τις ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας και τα σώματα για ψύξη και θέρμανση, η τεχνολογία έρχεται να ρυθμίσει και το επίπεδο υγρασίας στο χώρο μας, αποκλείοντας άπαξ δια παντός το σχηματισμό μούχλας. Ένα συνηθισμένο πριν μερικά χρόνια πρόβλημα σε πολλά σπίτια, που εκτός από ανθυγιεινή και δυσάρεστη ατμόσφαιρα, προκαλούσε προβλήματα στο ίδιο το οίκημα, πλέον λύνεται πανεύκολα και οικονομικά. Όλα αυτά με τη βοήθεια των αφυγραντήρων. Για μέγιστη άνεση, αλλά και για τη διαφύλαξη της υγείας, τα επίπεδα της υγρασίας σ’ έναν χώρο πρέπει να είναι μεταξύ 40% και 60%. humd Οι αφυγραντήρες ρυθμίζουν το επίπεδο υγρασίας και αποτρέπουν το σχηματισμό μούχλας και δυσοσμίας σε ταβάνια, έπιπλα, τοίχους, ταπετσαρίες και ντουλάπες. Άλλο όφελος των αφυγραντήρων είναι ότι δημιουργούν ένα υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι, το γραφείο και σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Στα Leroy Merlin θα βρείτε μια ευρεία γκάμα αφυγραντήρων για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι και θα καλύψει τις ανάγκες σας. Για την επιλογή είναι χρήσιμο να λάβετε υπόψη τα τετραγωνικά μέτρα που η κάθε συσκευή μπορεί να εξυπηρετήσει. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πώλησης βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν.

dehum
Αφυγραντήρας CELCIA DH-10 220W και αφυγραντήρας THOMSON THDH002 410W
Στα Leroy Merlin θα βρείτε ακόμη πολλά προϊόντα με αυτοματισμούς που κάνουν τη θέρμανση του σπιτιού πανεύκολη, εξασφαλίζοντας ευχάριστη ατμόσφαιρα. Για παράδειγμα η αλυσίδα καταστημάτων διαθέτει διάφορες επιλογές σε εξελιγμένους θερμοστάτες, με ευκολίες όπως προγραμματισμό, αλλά και ρύθμιση εξ αποστάσεως!
metst2
Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης CELCIA με εβδομαδιαίο προγραμματισμό και θερμοστάτης με ρύθμιση εξ αποστάσεως
Η σύγχρονη τεχνολογία είναι εδώ και προσφέρει ασύγκριτη ευκολία στη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας σε κάθε σπίτι. Επισκεφτείτε τα Leroy Merlin και ανακαλύψτε πάνω από 2.500 προϊόντα θέρμανσης για να ζεστάνετε το σπίτι σας εύκολα και οικονομικά. Επιπλέον, με τη βοήθεια του Οδηγού Θέρμανσης θα βρείτε την κατάλληλη μέθοδο θέρμανσης για κάθε χώρο ενός σπιτιού.