Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ στην Alpha Δορυφορική Τηλεόραση ανέλαβαν αντίστοιχα ο Βασίλης Παπαδρόσος και ο Δήμος Βερύκιος.

«Ο Alpha παραμένει δυναμικός στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, ενώ παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον στηριζόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό του, με έμπνευση και σταθερότητα», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Alpha Δορυφορική Τηλεόραση. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαδρόσος και αντιπρόεδρος ο Δήμος Βερύκιος. Μέλη του είναι οι: Γιώργος Χριστοδούλου, Άννα Σούρπη, Δημήτρης Κούρεντας. Ο Alpha παραμένει δυναμικός στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, ενώ παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον στηριζόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό του, με έμπνευση και σταθερότητα.

Ο Alpha αποδεχόμενος την παραίτηση του κ. Δημήτρη Φουρλεμάδη τού εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα».

Το πρωί της Πρωτομαγιάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε με πολλά χαμόγελα τον Δήμο Βερύκιο στo Happy Day και ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Σαφώς και είναι ιδιαίτερη τιμή, αλλά και μεγάλο βάρος, τόσο για μένα, όσο και για τον Βασίλη Παπαδρόσο, δύο ανθρώπων της ενημέρωσης που ο Δημητρής Κοντομηνάς μας εμπιστεύεται να είμαστε μαζί του στο τιμόνι της ναυαρχίδας του επιχειρηματικού του ομίλου. Άγρυπνοι φρουροί εμείς, θαρραλέοι μαχητές, δοκιμασμένοι σε όλες τις μεγάλες φουρτούνες τις τελευταίες δεκαετίες, πάντα δίπλα του.

Καλούμαστε τώρα, όχι μόνο να δώσουμε άλλη μία μάχη της ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά να οδηγήσουμε τη φρεγάτα του ομίλου, στην πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα, όπως θα έλεγε και ο ποιητής. Να είστε σίγουροι ότι με τον Βασίλη Παπαδρόσο θα φτάσουμε στην πιο όμορφη θάλασσα. Το στοίχημα το δικό μας είναι να φτάσουμε γρήγορα σε αυτές τις πιο όμορφες θάλασσες, με λιγότερο καύσιμο, με μικρότερο κόστος», είπε, μεταξύ άλλων.