Μετά τον άγριο καβγά του Ίονα με τον Παύλο, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στον πρώτο ότι η παραγωγή θα αποφασίσει αν θα παραμείνει στο ριάλιτι ή όχι. Και ο κύβος ερρίφθη για τον έκρυθμο παίκτη, με την παρουσιάστρια να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Η παραγωγή του Power Of Love, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Ίονα, που σημαίνει ότι τη γλίτωσε μία κίτρινη κάρτα.

«Ηρεμήστε γιατί εδώ είναι το Power of Love. Δεν χρειάζεται η ένταση, δεν χρειάζεται η κόντρα. Δεν θέλω καβγάδες, είναι μέσα στους όρους, είναι μέσα στους κανόνες. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσετε οι υπόλοιποι και οι δύο που έχουν παρεκτραπεί να μπουν σε αυτό το κλίμα, να συνεχίσετε να είστε σε ένα παιχνίδι συμπαίκτες. Ελπίζω ότι δεν θα ξαναγίνει. Χθες ήταν έντονη μέρα, ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση και ήταν κάτι που δεν περίμενα ότι θα ζήσω εδώ μέσα» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω, εύχομαι και θα το φροντίσω κι εγώ και η παραγωγή να είναι η τελευταία φορά γιατί θέλω να τηρούνται οι κανόνες. Να είστε όλοι ευπρεπείς και να σέβεστε ο ένας τον άλλον. Να ακούτε τη γνώμη του άλλου ακόμα κι αν διαφωνείτε. Δεν θέλω ξανά να υπάρξει απειλή ή υπόνοια βίας. Εδώ μέσα δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Σας είπα χθες ότι θα σκεφτούμε τι θα γίνει με τον Ίονα, ποια θα είναι η συνέπεια αυτής της συμπεριφοράς. Ο Ίον θα πάρει μια κίτρινη κάρτα γι’ αυτό που έγινε».

Στα λόγια της παρουσιάστριας ήρθε και ο Ίον, ο οποίος σχολίασε: «Ελπίζω αυτό που έγινε χθες με εμένα και τον Παύλο να είναι η κορύφωση και το τελευταίο συμβάν».