Η Σάντρα Μπούλοκ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες ηθοποιούς στον πλανήτη, ενώ αποτελεί έμπνευση για αρκετό κόσμο. Όπως φαίνεται αυτό συμβαίνει και για το συνδρομητικό δίκτυο Amazon, το οποίο σχεδιάζει μία τηλεοπτική σειρά εμπνευσμένη από τα χρόνια που εκείνη πήγαινε στο κολέγιο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα είναι εκτελεστική παραγωγής της σειράς μαζί με τους Ακίβα Γκόλντσμαν και Τζον Λέτζεντ. Η Κ. Σ. Πέρι θα γράψει το σενάριο και θα είναι επίσης εκτελεστική παραγωγός.

Η σειρά περιγράφεται ως συνδυασμός κωμωδίας και δράματος με μουσική και χορό. Θα εκτυλίσσεται στον αμερικάνικο βαθύ νότο τη δεκαετία του ’80, όπου μια νεαρή απαισιόδοξη και αντισυμβατική νεαρή γυναίκα αναζητά την αγάπη και την ταυτότητά της.

Η ιδέα υλοποίησης της σειράς φέρεται να προέκυψε από συζητήσεις μεταξύ της Σάντρα Μπούλοκ και του Ακίβα Γκόλντσμαν. Οι δύο τους έχουν όλοι κερδίσει Όσκαρ σε διαφορετικές κατηγορίες. Η πρώτη το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «The Blind Side» και ο δεύτερος Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «A Beautiful Mind». Αγαλματίδιο έχει στην κατοχή του και ο Λέτζεντ, αυτό του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για την ταινία «Selma».