Με νικητή τον Δημήτρη Καραγιάννη ολοκληρώθηκε χθες βράδυ ο μεγάλος τελικός του The Voice. Με το κλείσιμο αυτού του κύκλου του talent show, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός επιφύλασσε μία έκπληξη, ανακοινώνοντας τη διοργάνωση του επόμενου The Voice, που θα έρθει μέσα στο 2020 στους δέκτες μας και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Επειδή τελειώνει το 2019 και μπαίνει το 2020, περνάει ο καιρός και αφήνει ωραίες αναμνήσεις, αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε μια όμορφη ανάμνηση εδώ στο επόμενο Voice of Greece δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας τις πληροφορίες που βλέπετε στην οθόνη σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στους τηλεθεατές του The Voice.

Στην τελική δυάδα, ο Δημήτρης Καραγιάννης διαγωνίστηκε με την Ελπίδα Γαδ, από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, και αναδείχθηκε νικητής, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Το κοινό, μετά τη σύντομη ψηφοφορία, επέλεξε για νικητή του φετινού διαγωνισμού τον Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα φύγει από το παιχνίδι με ένα νέο αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI/ Universal.

Αμέσως ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο ίδιος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμενε να είναι αυτός που θα επιλέξει το κοινό για νικητή του φετινού The Voice.

«Δεν περίμενα να κερδίσω, γιατί ήμουν εδώ να δοκιμάσω την φωνή μου. Με την καθοδήγηση του Σάκη ήρθε αυτή η νίκη» ανέφερε ο νικητής του διαγωνισμού. Όσο για την φιναλίστ Ελπίδα Γαδ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που την είχε στην ομάδα της, ανακοίνωσε πως θα την έχει μαζί της στο μαγαζί όπου θα κάνει εμφανίσεις.