Όλα έτοιμα είναι για τον νέο κύκλο του My Style Rocks και οι συμμετέχουσες πρόκειται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τα στοιχεία των πρώτων έξι κοριτσιών δόθηκαν στη δημοσιότητα και προκαλούν εντύπωση.

Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού μόδας του Star Channel θα έχει άρωμα Θεσσαλονίκης και Ιωάννας Τούνη αλλά και μια Καζαριάν μεταξύ άλλων.

Η κάθε μια από τις πρώτες έξι παίκτριες έχει και μια ιστορία να πει.

Η 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου ντύνεται με μεταχειρισμένα ρούχα ή με οικολογικά ρούχα και δεν φορά ρούχα από εταιρίες γρήγορης μόδας.

Η δεύτερη παίκτρια είναι η Θεσσαλονικιά Στέλλα Πάσσαρη. Η 26χρονη συμμετέχουσα, ξεχωρίζει την Ιωάννα Τούνη η οποία είναι η «αγαπημένη της παίκτρια από το My Style Rocks» και αυτό γιατί είναι η συνέταιρος της στο μαγαζί.

Η επόμενη παίκτρια «τράβηξε» πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της αδερφής της. Ο λόγος για την 25χρονη Μαρία Καζαριάν, η οποία είναι αδερφή της νικήτριας του Greece’s Next Top Model 1, Ειρήνης.

Σειρά έχει η 32χρονη Τόνια Κούμπα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, πριν τρία χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, όταν ένα σκυλί της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να χάσει το πάνω αριστερό χείλος της.

Η Βολιώτισσα Κορίνα Αβραμιτίδου δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί θεωρεί πως ανεξαρτήτως κιλών μια γυναίκα μπορεί να έχει στυλ και άποψη.

Η 6η παίκτρια έρχεται και εκείνη από τη Θεσσαλονίκη. Η 23χρονη Έφη Γκούντα έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και make up artist και όπως δήλωσε η ίδια: «της αρέσει να είναι πάντα περιποιημένη!» ενώ τόνισε πως έχει 70.000 followers στο Instagram.