Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, με την τελευταία μάλιστα να αποχωρεί έξαλλη από το πλατό.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από μία αναφορά του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδα Γρηγοράκου, που σχολίασε πως τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της χώρας αυτές τις μέρες θα μπορούσαν να είναι θεατρική παράσταση. «Κι εσείς θέατρο είστε», απάντησε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, συνεχίζοντας: «Μου είχαν κάνει πρόταση και από το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι για το πολιτικό σας σύστημα. Γι΄αυτό πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, για να ξεμπροστιάσω τα φαγοπότια σας».

Στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος επιχείρησε να δώσει το λόγο ξανά στον κ. Γρηγοράκο, η βουλευτής φώναξε, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι; «Συγγνώμη, κύριε Αυτιά, με καλέσατε μόνη μου, θα μιλήσω όσο θέλω». Όταν ο Βασίλης Οικονόμου της έκανε παρατήρηση επειδή χτυπούσε το χέρι ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Έχετε κάνει το γύρω-γύρω των κομμάτων…

Β. Οικονόμου: Είσαι ασύδοτη, είσαι γραφική και είσαι γελοία! Σας παρακαλώ, μαζέψτε την από ‘δω πέρα.

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Με το Επικρατείας βγήκατε, τώρα που θα πάτε με το σταυρουλάκι…

Β. Οικονόμου: Στηρίζεται ο Τσίπρας σε σένα τώρα, ντροπή!

Ακολούθησε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο βουλευτών, στο τέλος της οποίας η βουλευτής αποχώρησε οργισμένη από το στούντιο.