Την εκλογή από την πρώτη Κυριακή εξασφάλισαν στις δημοτικές εκλογές 2019 οι δήμαρχοι στους δήμους Τρικκαίων και Πύλης στον νομό Τρικάλων.

Στον δήμο Τρικκαίων επανεξελέγη ο Δημήτρης Παπαστεργίου, με ποσοστό 57,04%.

«Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τα Τρίκαλα από το να πάνε μπροστά, κανείς δεν περισσεύει από το να πάμε τα Τρίκαλα μπροστά. Όλοι μαζί, από αύριο το πρωί συνεχίζουμε τον αγώνα για να κάνουμε τα Τρίκαλα έναν Δήμο ανοιχτό, με προοπτική, με υποδομές, έναν Δήμο στον οποίο θα χαίρεσαι να ζεις» δήλωσε ο κ. Παπαστεργίου.

«Εξάλλου, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για την πόλη, τους συνοικισμούς και τα χωριά. Το γιορτάζουμε σήμερα και από αύριο στρωνόμαστε και πάλι στη δουλειά» πρόσθεσε.

Στον δήμο Πύλης έχουμε εκ νέου ανανέωση της θητείας του δημάρχου Κώστα Μαράβα, με ποσοστό 51,73%.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους σε εμένα προσωπικά και σε όλο τον συνδυασμό μας “Πρώτα ο άνθρωπος” και την μεγάλη νίκη που μας έδωσαν» είπε.

«Οι δεσμοί μας με όλους ανεξαιρέτως τους δημότες, ήταν και συνεχίζουν να είναι στενοί» συνέχισε «αφού μας συνδέουν κοινοί αγώνες, κοινές προσπάθειες και αγωνίες για την ανάπτυξη και το μέλλον αυτού του τόπου. Θα είμαι και τη δεύτερη θητεία ο δήμαρχος όλων των δημοτών και το γραφείο τόσο το δικό μου, όσο και όλων των συνεργατών στη νέα δημοτική Αρχή, θα είναι πάντα ανοιχτά στον κάθε δημότη, είτε μας ψήφισε είτε όχι» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μαράβας.

Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2019: Οι πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και ψήφισαν στις Ευρωεκλογές 2019 για την ανάδειξη των προσώπων που θα αντιπροσωπεύουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μια εκλογική μάχη, στην οποία Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσαν διλήμματα εθνικών εκλογών. Η Ελλάδα εκλέγει συνολικά 21 αντιπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατέχει δηλαδή 21 έδρες. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019

Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών 2019: Ο πρώτος γύρος των περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε και οι πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σε όσες Περιφέρειες δεν υπήρξε συνδυασμός που συγκέντρωσε το 50% συν 1 ψήφο. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών 2019

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2019: Η εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ολοκληρώθηκε. Ποιοι εκλέγονται δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι; Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2019

Εκλογές 2019: Ποιοι εκλέγονται – Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019, τους υποψήφιους που βγαίνουν νικητές από την εκλογική μάχη και όλα τα νεότερα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μάχη λεπτό προς λεπτό στους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: