Κλοπές από οχήματα σε παραλιακές περιοχές του δήμου Ευρώτα εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία και κατηγορούνται συνολικά πέντε άτομα από 17 έως 44 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις Κροκεές Λακωνίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας εντόπισαν την ομάδα των πέντε ατόμων και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο όχημα που επέβαιναν βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα χασίς, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα πολυκατσαβίδι και ένα κόσμημα.

Στη συνέχεια, από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κροκεών, προέκυψε ότι είχαν κλέψει το κινητό τηλέφωνο, στις 8 Ιουλίου, από αυτοκίνητο σε παραλιακή περιοχή, ενώ τις τελευταίες ημέρες είχαν διαπράξει άλλες δύο διαρρήξεις και κλοπές σε οχήματα που βρίσκονταν σε παραλιακές περιοχές του δήμου Ευρώτα, αφαιρώντας χρήματα και μία ηλεκτρονική συσκευή.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μία κονσόλα μίξης ήχου, δύο μηχανήματα αναπαραγωγής μουσικής και δύο ραδιόφωνα αυτοκινήτου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.