Για μεταφορά κάνναβης κατηγορούνται ένας 54χρονος και ένας 60χρονος άντρας, οι οποίο συνελήφθησαν προχθές το βράδυ κοντά στη γέφυρα της Βροσίνας Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, κοντά στη γέφυρα της Βροσίνας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε δύο οχήματα (ένα φορτηγό και ένα αυτοκίνητο), από τα οποία το ένα μετέφερε ναρκωτικά και το άλλο λειτουργούσε ως προπομπός.

Από την αστυνομική έρευνα που έγινε στο φορτηγό που οδηγούσε ο 60χρονος, βρέθηκε και κατασχέθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους 1.046 γραμμαρίων ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 54χρονος οδηγός του άλλου αυτοκινήτου έλεγχε το δρομολόγιο, διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά των ναρκωτικών.

Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.