Σε κωματώδη κατάσταση και με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μια νεαρή γυναίκα η οποία εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στην άκρη κεντρικού δρόμου του Μενιδίου.

Όπως προκύπτει η νεαρή γυναίκα βιάστηκε σε άγνωστη τοποθεσία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκεί, πιθανότατα με το αυτοκίνητο των δραστών οι οποίοι την εγκατέλειψαν σε κωματώδη κατάσταση.

Η νεαρή γυναίκα δεν είχε πάνω της ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας και έτσι η αναγνώριση -από τη στιγμή που δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, μέχρι στιγμής-  είναι δύσκολη. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, εικάζουν πως πρόκειται για ρομά, βουλγάρικης καταγωγής, περίπου 25 ετών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ήδη ψάχνουν για μαρτυρίες αυτοπτών που δεν αποκλείεται να είδαν το αυτοκίνητο των δραστών, ενώ, σύμφωνα, πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, έχει γίνει λήψη δείγματος DNA από τα νύχια της.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη νεαρή γυναίκα, επιβεβαιώνει πως υπάρχουν ίχνη βιασμού αλλά όχι και εξωτερικά τραύματα που να παραπέμπουν σε ξυλοδαρμό.