Μια περίεργη υπόθεση ήρθε στο φως την Παρασκευή από την περιοχή της Βοιωτίας, με τραυματισμό μιας κτηνοτρόφου και την εμπλοκή ενός κουκουλοφόρου με καραμπίνα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διακομίστηκε αρχικά η 60χρονη κτηνοτρόφος, η οποία φέρεται να πυροβολήθηκε στο δεξί πόδι από άγνωστο που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κρατούσε κυνηγητική καραμπίνα.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στη 1 το μεσημέρι σε πρόχειρο κατάλυμα δίπλα στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί η γυναίκα στην περιοχή Αγία Άννα, όταν επιστρέφοντας σε αυτό είδε από μέσα να βγαίνει ο άγνωστος με το όπλο.

Ο τελευταίος σύμφωνα με τη μαρτυρία της, έσπευσε να απομακρυνθεί, όπως και η ίδια, όταν ξαφνικά άκουσε πυροβολισμό και ένιωσε ένα κάψιμο στο δεξί της πόδι. Και η ίδια δεν μπόρεσε να περιγράψει στους αστυνομικούς ποιος πυροβόλησε και αν δέχτηκε ευθεία βολή ή ο τραυματισμός της προέκυψε από εξοστρακισμό.

Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι μέσα στο χώρο τους δεν έλειπε κάτι ούτε υπήρξε αναστάτωση που θα υποδήλωνε ότι ο άγνωστος άνδρας είχε σκοπό τη ληστεία.

Γεγονός είναι ότι η 60χρονη από το νοσοκομείο Λιβαδειάς, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Λιβαδειάς.