Δεν έλειψαν οι διαρρήξεις και οι ληστείες σε οικίες και αυτό το τριήμερο του Πάσχα όπου χιλιάδες Αθηναίοι εγκατέλειψαν το κλεινόν άστυ προκειμένου να περάσουν τις γιορτές οικογενειακά μακριά από την πρωτεύουσα.

Μάλιστα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, τη νύχτα του Πάσχα η ΕΛΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στα στενά της περιοχής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbeast.gr ακούτε τις αγωνιώδες προσπάθειες των αστυνομικών να συλλάβουν τον ένα εκ των δυο, τον οποίο εντόπισαν να κρύβεται στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στην οδό Τροίας.

Προκειμένου να τον συλλάβουν, οι τρεις εκ των έξι αστυνομικών που πήραν μέρος στην καταδίωξη, σκαρφάλωσαν τα κάγκελα του σχολείου ώστε να μπουν στο προαύλιο, ενώ οι υπόλοιποι αναπτύχθηκαν περιμετρικά του σχολείου όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ήταν η στιγμή που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον κακοποιό.

Φωνάζοντας «αστυνομία» και «κάτσε κάτω» καθώς δεν γνώριζαν αν ήταν επικίνδυνος ή αν οπλοφορούσε ο κακοποιός, οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν και τελικά τον ακινητοποίησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο συνεργός του σε κοντινό σημείο.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο του newsbeast.gr