Τραγική κατάληξη είχε ο οικογενειακός καβγάς σε σπίτι στην οδό Δωδεκανήσου στο Μαρούσι μεταξύ ενός άνδρα και της συζύγου του το βράδυ της Πέμπτης.

Η αστυνομία που είχε αποκλείσει την περιοχή μετά τους συνεχόμενους πυροβολισμούς του 65χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, άκουσαν έναν πυροβολισμό μέσα από το σπίτι που βρισκόταν ο άνδρας, εισέβαλαν και τον βρήκαν νεκρό.

Η γυναίκα μετά τον τσακωμό είχε καταφέρει να διαφύγει και ο άνδρας της είχε παραμείνει στο σπίτι από όπου και συνέχιζε να πυροβολεί στον αέρα.

Μάρτυρας ανέφερε στην κάμερα του newsbeast.gr ότι άκουσε φωνές από το διαμέρισμα κάτω από το δικό του και τον γείτονά του να φωνάζει «με τελειώσατε και κάποια γυναίκα του απαντούσε». Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «άκουσα ένα μπαμ κατέβηκα κάτω είδα την πόρτα ανοικτή αλλά κανέναν μέσα και μουσική να παίζει. Μόλις βγήκα η αστυνομία είχε ήδη αποκλείσει την περιοχή». Ο γείτονας είπε ότι «μένω 5 χρόνια εδώ ο άνδρας ήταν ευγενέστατος, ούτε φασαρίες ποτέ με τη γυναίκα του ούτε τίποτα. Δεν ήξερα ότι είχε όπλο στο σπίτι».

Βίντεο – Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος