Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν δύο άνδρες  30 και 25 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν τη Δευτέρα 27/05 για ληστεία σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας διανομής τσιγάρων έξω από περίπτερο στην περιοχή της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου υπάλληλο εταιρείας διανομών τσιγάρων, τη στιγμή που αποβιβάζονταν από ΙΧ φορτηγό όχημα που οδηγούσε, προκειμένου να παραδώσει τσιγάρα στο περίπτερο. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν τα κλειδιά του οχήματος, επιβιβάσθηκαν σε αυτό και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν στην περιοχή του Αιγάλεω το όχημα, από το εσωτερικό του οποίου είχε αφαιρεθεί εμπόρευμα καπνικών προϊόντων συνολικής αξίας 14.337 ευρώ, ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίσθηκαν οι δράστες και έπειτα από καταδίωξη συνελήφθησαν.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν σε διάφορα σημεία κοντά στον τόπο εντοπισμού των συλληφθέντων στην περιοχή του Αιγάλεω, καθώς και στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

– υποπολυβόλο Scorpion

– δύο γεμιστήρες με (21) φυσίγγια

– το σύνολο του αφαιρεθέντος εμπορεύματος, αποτελούμενο από (2.692) πακέτα τσιγάρα και καπνικά προϊόντα

– είδη ρουχισμού που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες κατά τη διάρκεια της ληστείας

– τέσσερα (4) γάντια

– ένα κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσω μετακίνησης και

– δύο κινητά τηλέφωνα