Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διακινούσαν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στην Πάρο.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ύστερα από συστηματική έρευνα, κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διασταύρωση στοιχείων, εξακριβώσεις ατόμων και δημιουργία “προφίλ” των εμπλεκομένων, αποκάλυψε την εγκληματική δράση της οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας καθώς και στην Πάρο.

Επιπρόσθετα διακρίβωσε την ιεραρχική δομή και τους ρόλους των μελών της, ως προς τον συντονισμό, την αποθήκευση, φύλαξη και διακίνηση των ποσοτήτων ναρκωτικών. Κατόπιν όλων αυτών πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας και στην Πάρο, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν 9 κατ’ οίκον έρευνες και συνελήφθησαν έξι άτομα (τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαποί), μέλη της οργάνωσης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, κάνναβη βάρους 495 γραμμαρίων, 3 πιστόλια ρέπλικες, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), σιδερογροθιά, 4 μαχαίρια, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κινητά τηλέφωνα, πλήθος από συσκευασίες επιμερισμού και 125 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.