Στο Εφετείο Αθηνών θα δικαστεί σε λίγες ημέρες, η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί, μπροστά στα δυο μικρά παιδιά της, πριν από τρία χρόνια.

Η αδερφή του θύματος ξεσπά με δάκρυα στα μάτια μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  «Τρία χρόνια δεν κοιμάμαι. Ακούω τη φωνή της να ζητάει βοήθεια» λέει η αδελφή του θύματος.

Η γυναίκα, στις 3 Αυγούστου του 2016, έντρομη άκουγε την αδερφή της μέσω τηλεφώνου να δολοφονείται στο Κορωπί, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Δράστης, φέρεται να είναι η σύντροφος του πρώην συζύγου του θύματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με ένα κουζινομάχαιρο την χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα  δυο ανήλικα παιδιά της δολοφονημένης γυναίκας δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα δραματικά έζησαν εκείνη την ημέρα, όταν έβλεπαν να δολοφονείται η μητέρα τους.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε το δικαστήριο για την οριστική επιμέλεια των παιδιών ώστε να δοθεί στην αδερφή της μητέρας τους. Το έγκλημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αναβιώσει στο Εφετείο στις 9 Δεκεμβρίου.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκα ζητά να καταδικαστεί  και πάλι σε ισόβια η γυναικά που κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε και πλέον είναι φοιτήτρια του Πολυτεχνείου.