Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελλάδα ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 10χρονου παιδιού από τον πατέρα μία συμμαθήτριας του σε σχολείο στους Αμπελόκηπους.

Ο 10χρονος Θοδωρής, που κατάγεται από τις Φιλιππίνες, περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον άντρα.

Σε ερώτηση για το που τον χτύπησε ο άντρας, ο μαθητής απάντησε: «Σε όλο το σώμα εκτός από το πρόσωπο που έβαζα τα χέρια μου να προστατευτώ. Το μπουκάλι του φίλου μου ήταν ανοιχτό, έβρεξα κατά λάθος το κοριτσάκι. Με έβρεξε κι αυτή. Μετά της είπα συγγνώμη, αν είναι καλά και τότε μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Μετά όταν βγήκαμε έξω, αυτή με βάρεσε, μετά πήρα το μπουκάλι, της το πέταξα, μετά τη βάρεσα και εγώ» είπε ο 10χρονος.

Όπως όλα δείχνουν, ο πατέρας θέλησε να πάρει εκδίκηση για μια μικρή παρεξήγηση που συνέβη μεταξύ της κόρης του και του 10χρονου.

Ο Θοδωρής, σοκαρισμένος ακόμα από το περιστατικό, περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης: «Ήρθε ο πατέρας άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει και να τότε του είπα συγνώμη κύριε. Είπα συγνώμη στην κόρη σας και δεν έκανα κάτι τόσο κακό. Με χτύπαγε περίπου για πέντε λεπτά. Μετά όταν είχα πέσει κάτω, ακόμα με χτύπαγε και με κλωτσιές στην κοιλιά μου και έφυγε τρέχοντας».

Η αστυνομία αναζητά ακόμα τον πατέρα του κοριτσιού.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο 10ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, όταν στο σχόλασμα των μαθητών, ο πατέρας πλησίασε τον 10χρονο και τον χτύπησε για να λύσει την παρεξήγηση που είχαν τα δύο παιδιά.