Σοκάρουν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την αιματηρή συμπλοκή χούλιγκαν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε το «Έθνος», οι χούλιγκαν, οι οποίοι κρατούσαν ρόπαλα και πυρσούς, αφού ξυλοκόπησαν ανηλεώς άνδρα τον ξεγύμνωσαν και τον άφησαν στο έδαφος αναίσθητο, κάτω από σπασμένες καρέκλες και σκαμπό.

Περίπου 20 κουκουλοφόροι και κρανοφόροι έφτασαν στις λίγο μετά τις 02:00 σε μπαρ της Καλαμαριάς, όπου είχαν πληροφορίες ότι βρίσκονται οπαδοί αντίπαλης ομάδας. Αρχικά άρχισαν να σπάνε ότι βρίσκουν μπροστά τους. Ακολούθησε εκτεταμένη συμπλοκή με θαμώνες του μαγαζιού. Από την επίθεση τραυματίστηκαν αρκετά άτομα, ενώ τουλάχιστον ένα από αυτά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι το αιματηρό επεισόδιο, στο οποίο κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι συμμετέχοντες κρατούσαν και μαχαίρια, έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα ανάλογων επιθέσεων που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, όπου φαίνεται ότι μαίνεται «πόλεμος» χούλιγκαν.