Συνελήφθησαν οι δύο δράστες του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες στο Ζεφύρι. Οι δυο δράστες (σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πατέρα και γιο), αμέσως μετά τον πυροβολισμό ταμπουρώθηκαν στο σπίτι τους και εκεί τους εντόπισαν οι αστυνομικοί οι οποίοι με την βοήθεια της ΕΚΑΜ τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Οι δύο δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά το παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το απόγευμα ένας αστυνομικός, που εκείνη την ώρα μαζί με συναδέλφους του έκαναν έναν τυπικό έλεγχο σε οδηγό διερχόμενου οχήματος, στην οδό Φιλιππιάδος, τραυματίστηκε στο πρόσωπο από άγνωστο άτομο που τον πυροβόλησε με καραμπίνα, από βεράντα σπιτιού!

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και διατηρώντας επικοινωνία με τους τραυματιοφορείς και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Την ίδια, στιγμή η κατάσταση στη περιοχή είναι έκρυθμη και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να μην προκληθούν επεισόδια.