Ο Γίργκεν Κλοπ είναι… ευγνώμων που καλείται να νικήσει τον Ζιντάν από τον πάγκο και όχι μέσα στο γήπεδο. Αλλωστε, ο τεχνικός των Κόκκινων τόνισε πως ο Γάλλος συγκαταλέγεται στους πέντε κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.

«Δεν είναι εύκολο να νικήσεις τη Ρεάλ, αλλά είναι δυνατό. Είναι οι υπερασπιστές τίτλου, έχουν κερδίσει τίτλους back-to-back στο Champions League. Τα πάνε εξαιρετικά με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος είναι στους πέντε κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και τώρα τεχνικός μιας τεράστιας ομάδας. Είναι μια ωραία πρόκληση. Χαίρομαι που δεν παίζω εναντίον του στο γήπεδο.

Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Τον εκτιμώ. Τον θαύμαζα ως παίκτη και τον σέβομαι ως συνάδελφο. Είναι απίστευτο αυτό που κάνει με τη Ρεάλ. Είναι πραγματικά, πραγματικά εξαιρετικό. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω, δεν πηγαίνω στο Κίεβο για να του σφίξω το χέρι, κάτι φυσικά θα συμβεί ούτως ή άλλως. Ωστόσο, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιρικός μύθος» τόνισε ο προπονητής της Λίβερπουλ λίγες ημέρες πριν το τεράστιο ραντεβού στο Κίεβο.