Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε την Τρίτη (07/05) ο Ηρακλής κατά του κύρους του αγώνα της 30ης αγωνιστικής κατά του Πλατανιά.

O «Γηραιός» διεκδίκησε μέσω της δικαστικής οδού τους βαθμούς του παιχνιδιού με τον Πλατανιά για την 30η αγωνιστική, όπου ηττήθηκε με 2-1, προσβάλλοντας το κύρος του αγώνα, βασιζόμενοι στην προσφυγή των Χανιωτών στα πολιτικά δικαστήρια για περιπτώσεις διαφορών με ποδοσφαιριστές, κάτι που αποκλείει ο κανονισμός της ΕΠΟ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (08/05), με τη Football League να ενημερώνει πως απέρριψε την ένσταση, ενώ επέβαλλε και πρόστιμο 3.000 ευρώ στον Ηρακλή για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου στις 31 Μαρτίου.

Μετά κι απ’ αυτή την εξέλιξη οι Θεσσαλονικείς παραμένουν σε δύσκολη θέση, έχοντας τερματίσει στη 10η θέση, που σημαίνει ουσιαστικά τον υποβιβασμό τους, με την ολοκλήρωση της προαναγγελθείσας αναδιάρθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και στον προπονητή της ΠΑΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου ενός (1) μήνα στους αγωνιστικούς χώρους (αγώνας με ΠΑΕ Α.Ε.Π ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, 31/3/2019)

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ (αγώνας με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, 31/3/2019)

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κατά του κύρους αγώνα με την ΠΑΕ Α.Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ».

Πηγή: gazzetta.gr