Πολύ κοντά στο να ενεργοποιήσει τη μεταγραφική «βόμβα» με τον Μπράουν Ιντέγε είναι ο Άρης, που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νιγηριανό επιθετικό και αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση της κίνησης. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έκανε την υπέρβαση και κινήθηκε μεθοδικά για την κίνηση αυτή και όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης ήδη προβάρει τα κίτρινα…

Στα μάτια των ανθρώπων της ομάδας ο 31χρονος αποτελεί τον φορ που συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που έψαχναν για αυτόν που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και θα αποτελεί μόνιμη απειλή για τα αντίπαλα δίχτυα. Παρά την αγωνιστική του απραξία, λόγω του ότι η… μετακόμιση στην Κίνα δεν πήγε όπως ήθελε, ο Ιντέγε έχει το «πακέτο» του πλήρους στράικερ, που στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπορεί να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

Παράλληλα, στον Άρη δουλεύουν και την περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη μεσοεπιθετικού από την Αργεντινή, μια χώρα από την οποία παραδοσιακά βγάζει… λαβράκια. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο 22χρονος αγωνίστηκε αυτήν τη σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην Οσέρ από την Μπορντό. Την πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε κυρίως στη δεύτερη ομάδα των Γιρονδίνων και το επόμενο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Τουρ, με την οποία «έγραψε» 29 συμμετοχές και 6 γκολ. Πέρσι δόθηκε εκ νέου δανεικός, παίζοντας σε 38 παιχνίδια με απολογισμό ξανά 6 γκολ.

Το συμβόλαιό του με την Μπορντό λήγει σε ένα χρόνο, αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον γαλλικό σύλλογο και έτσι οι «κίτρινοι» μπορούν να κάνουν από τώρα την κίνησή τους, όπως προκύπτει από τη Θεσσαλονίκη.

Από όλα αυτά και δεδομένης της απόκτησης ήδη των Σούντγκρεν και Ντοάρτε, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου προχωράει αρκετά καλά και με γοργά βήματα.