Η Παρί Σεν Ζερμέν προκάλεσε άλλο ένα σοκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το 2017, όταν απέκτησε από τη Μονακό τον Κιλιάν Εμπαπέ έναντι 180 εκατ. ευρώ.

Ως η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών δηλαδή, πίσω μόνο από τον επίσης δικό της Νεϊμάρ.

Κι όμως, τώρα του λένε να «είναι στην ώρα του» και «να τρώει, να κοιμάται και να παίζει σαν επαγγελματίας» αν θέλει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Απαντώντας δηλαδή στις δικές του δηλώσεις του Μαΐου ότι θα αναζητήσει αλλού την τύχη του αν συνεχίσει να παραμένει στον πάγκο. Ή να μην έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δικαιούται.

Ο 21χρονος επιθετικός ήταν το μεγάλο μεταγραφικό διαμάντι του καλοκαιριού, παρά την πανάκριβη τιμή του. Τον ήθελε η Ρεάλ, τον ήθελε η Γιουβέντους, τον ήθελε η Μάντσεστερ, την κατακλείδα την είπε όμως ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ, λέγοντας με νόημα πως ο Εμπαπέ είναι ξύπνιο παιδί και «ξέρει τι κάνει».

Η ισπανική «Marca» ανέφερε όμως πως ο Τούχελ είπε και κάτι ακόμα, πως δεν ήταν απαραίτητες οι δηλώσεις του Εμπαπέ. Αν θέλει μεγαλύτερο ρόλο, ας γίνει πιο επαγγελματίας, είπε λίγο πολύ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, και ας αφήσει τις δημόσιες ομιλίες.

«Είμαι ήρεμος και δεν του έχω θυμώσει. Λέω συχνά πως είναι ιδιαίτερο αγόρι. Θέλει να σκοράρει και να σκοράρει, θέλει όλα τα τρόπαια που μπορεί να έχει. Είναι ένας ιδιαίτερος παίχτης».

Πόσα θα πάρει στην καριέρα του, θα φανεί…