Τους διαιτητές της 5η αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 έκανε γνωστούς η ΚΕΔ/ΕΠΟ, με τον Ιταλό ρέφερι Μάρκο ντι Μπέλο, από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA, να είναι αυτός που καλείται να διευθύνει το ντέρμπι «δικεφάλων» της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στη μάχη για τη 2η θέση της βαθμολογίας, που θα οδηγήσει στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο 39χρονος που έχει χριστεί διεθνής τα τελευταία δυο χρόνια, θα έχει στο ματς της Τετάρτης (01/07, 21:00) για βοηθούς του τους Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, Τζιακόμο Παγκανέσι. Τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης, ενώ στο VAR και AVAR θα βρίσκονται οι Πιέρο Τζιακομέλι και Χρύσα Κουρομπύλια.

Ο Ντι Μπέλο, πρόσφατα σφύριξε την αναμέτρηση της Ουντινέζε με την Αταλάντα (2-3) για τη Serie A. Όσον αφορά την… ελληνική εμπειρία, είχε οριστεί στην αναμέτρηση της Κ19 της ΑΕΚ με την Μπενφίκα για το UEFA Youth League, την προηγούμενη σεζόν. Τότε, η Ένωση είχε ηττηθεί με 1-3 από τοους Πορτογάλους.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη (01/70, 19:15), το ματς θα διευθύνει ο Άγγελους Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο, Αντώνη Καρατζίκα, τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας και στο VAR θα έχει τους Τάσο Παπαπέτρου και Ιορδάνη Απτόσογλου.

Τέλος, την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (01/07, 21:30) θα φσυρίξει ο Γιώργος Βρέσκας, έχοντας για βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Θεόφιλο Μωυσιάδη, τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης και στο VAR οι Στάθης Γκορτσίλας καιΗλίας Κωνσταντίνου.