Στην Αράχωβα οι προτάσεις διαμονής ποικίλουν και οι επιλογές είναι αρκετές.

Λίγες ωστόσο από αυτές συγκεντρώνουν ισχυρά πλεονεκτήματα, και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα και το Ευ Ζην, που αποτελεί σταθερά στον τομέα διαμονής του χειμερινού προορισμού. Ξεχωρίσαμε τους πέντε πιο ισχυρούς λόγους που καθιστούν την κράτησή μας εδώ «παράδοση».

Βρίσκεται στην καρδιά του χωριού

Η προνομιακή του τοποθεσία αποτελεί ένα από τα βασικότερα ατού του. Το Ευ Ζην βρίσκεται ελάχιστα βήματα από την πλατεία Λάκκα, την κεντρική πλατεία του χωριού. Η πλεονεκτική του θέση ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός πως δίπλα ακριβώς θα βρείτε στο δημοτικό parking και είναι ελάχιστα βήματα μετά το τέλος του κεντρικού δρόμου πράγμα που σημαίνει πως ενώ είσαι στην καρδιά του προορισμού, έχει απόσταση ασφαλείας από «φασαρία».

Είναι πραγματικά value for money

Οι τιμές των δωματίων του ακόμα και σε περιόδους αιχμής είναι λογικές σε αντιστοιχία με τις παροχές του. Επίσης η ποικιλία του σε τύπους δωματίων, βοηθά στο να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα αλλά και το πορτοφόλι σας.

Έχει ευρύχωρα δωμάτια

Τα studios του είναι πραγματικά ευρύχωρα. Από 35τ.μ. έως 95 τ.μ. δίνουν την αίσθηση μίνι διαμερίσματος. Φυσικά υπάρχουν αρκετές επιλογές που καλύπτουν και υπόσχονται άνεση σε ζευγάρια έως οικογένειες.

Έχει όλες τις ανέσεις για να περάσει καλά μια οικογένεια

Ιδίως σε ό,τι αφορά στις οικογενειακές αποδράσεις, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, το Ευ Ζην, καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο κάθε σας ανάγκη. Από άνεση σε ό,τι αφορά στο δωμάτιο, παροχές και ανέσεις (αρκετά από τα δωμάτια και τα studios έχουν μέσα κουζίνα για να ζεσταίνετε το φαγητό του μωρού σας και νεροχύτη), ενώ η δυνατότητα διαφορετικών χώρων στα μεγάλα studio αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα.

Το πρωινό του είναι καταπληκτικό

O ανακαινισμένος χώρος πρωινού διακρίνεται από την  μοντέρνα, cozy και mountaint style διακόσμηση, με την τεράστια βιβλιοθήκη (αλλά και τον ενημερωμένο μπουφέ) να πρωταγωνιστούν, και σίγουρα θα σας κερδίσει. Όσον αφορά το μπουφέ θα απολαύσετε american style πρωινό, που ωστόσο τιμά τα τοπικά προϊόντα. Αν φανείτε τυχεροί θα δοκιμάσετε και κάποια από τα σπιτικά γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι από τους ιδιοκτήτες.

Πληροφορίες

Αράχωβα, τηλ. 2267032888, efzin-hotel.gr