Ένα από τα πιο συγκλονιστικά και εντυπωσιακά σημεία στο νομό της Ευρυτανίας, το φαράγγι Πάντα Βρέχει, μεταξύ των χωριών Δολιανά και Ροσκά, εντυπωσιάζει ακόμη και τον πιο ρεαλιστή επισκέπτη.

Εικόνες που ηρεμούν το μάτι και ταξιδεύουν το μυαλό απλώνονται μπροστά στα μάτια όσων καταφέρουν να βρεθούν σε αυτό το αρκετά δυσπρόσιτο σημείο του νομού.

Ένας τόπος μαγικός, που προσελκύει τους λάτρεις της φύσης, και όχι μόνο, προκαλώντας αισθήματα δέους και θαυμασμού με το συγκλονιστικό φυσικό σκηνικό ολόγυρά του.

Οι όμορφοι καταρράκτες δημιουργούνται από την προσπάθεια των παγωμένων νερών που έρχονται από το απόκρημνο βουνό της Καλιακούδας να γίνουν ένα με τα νερά του Κρικελιώτη ποταμού, βρίσκοντας διέξοδο από τις πηγές στις κορυφές του φαραγγιού. Πρόκειται μάλιστα, για το πιο στενό σημείο του Κρικελιώτη, μεταξύ των βουνών Πλατανάκι και Καλιακούδα.

Η αίσθηση της συνεχούς τεχνητής βροχής είναι εμφανής, καθώς το μεγάλο ύψος των καταρρακτών δεν επιτρέπει τη συνεχή και συμπαγή ροή των νερών. Έτσι, δημιουργείται μια μεγάλη ακτίνα από μικρές και μεγάλες σταγόνες, δημιουργώντας ένα μαγευτικό τοπίο!

Οι λάτρεις των extreme sports θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία ζωής, καθώς θα μπορέσουν να γνωρίσουν την μαγεία της ευρυτανικής φύσης εκ των έσω, και μάλιστα με τον πιο δραστήριο και απολαυστικό τρόπο.